Sol og strand – Der findes intet bedre 

Hvad hvis du kunne besøge nogle af de lande du drømmer om og samtidig bo på et 5 stjernet hotel, nyde godt af drinks nede ved poolen, få service dagen lang, et rent og skønt værelse med en nyreddet seng hver eneste dag, fitness center, spa, tennisbaner, den bedste gourmet mad. Ja, jeg kunne blive ved. Hvad er en luksus rejse egentlig for dig? For de fleste er det følelsen af selvforkælelse og en masse luksus godter dagen lang, ja du vil nærmest føle dig kongelig i din egen verden. 

Du kan bestille luksus rejser i forskellige klasser. Men de specielle rejser er helt særligt udvalgt med hoteller som er taget ud fra rejseforslag og det er altså disse unikke rejseforslag der kommer med de bedste hoteller der indebærer noget helt særligt. 

Luksus koster lidt mere

Det er ikke billigere at vælge en luksusferie. Men du får også en del for pengene stadig. Luksus rejsen er til dig der lever i nuet, gerne vil gøre noget godt for dig selv, gerne vil skabe nogle minder og føle dig så langt væk fra den alm. arbejdsdag derhjemme med huslige pligter og mails der konstant tikker ind. 

Gode råd inden afrejse: 

  • Forny dit pas – det her er nok noget af det vigtigste, men godt at blive mindet om. Tjek altid op på udløbsdatoen på dit pas, for hvis du skal forny det, skal dette også gøres i god tid. 
  • Rejseforsikring – Køb en via rejsen eller gennem din boligforsikring. Det er meget vigtigt at have med sig, særligt hvis man skulle blive syg eller kommer til skade. Det er selvfølgelig noget vi ikke ser sker, men man skal bare sørge for at have en forsikring. Du kan også få en til din bagage, hvis nu der skulle ske noget. 
  • Tag i lufthavnen i god tid. Der er intet værre end at stresse. Køb et godt blad og noget god mad, hvis du er tidligt på den, men hellere tidligt end forsent på dit livs luksusrejse. Du ved aldrig om der er lang kø, så hellere have en god og rolig afrejse. 
  • Tag dit kamera med, der er sikker mange ting som du drømmer om have minder af. Måske nogle billeder til albummet derhjemme, eller et unikt som skal hænge på din væg. Verden er smuk og skøn, så det er værd at låne eller tage sit eget gode kamera med.