Mad til din hund

I det heletaget kan det være yderst vanskeligt, at finde det helt rigtige hundemad til din hund. Når det kommer til kost er det rent faktisk ekstremt vigtigt, at din hund får de rigtige ting at spise. På det punkt fungerer de fuldstændig som os mennesker. Vi kræver alle de rigtige ting i vores kost, for at kunne leve vores liv optimalt.

For ens hund kan det i nogle tilfælde have ekstremt store konsekvenser for dens helbred, hvis de indtager noget som de ikke har godt af eller sågar ikke kan tåle. Et eksempel på dette (som alle hundeejere ved) er chokolade. Men når det så er sagt findes der mange andre fødevarer, som er meget mindre kendte blandt hundeejere.

Derfor kan du Læs her hvad hunde ikke må spise. Vi har tilmed sørget for, at du får en klar og udførlig liste og lur mig om ikke der gemmer sig en overraskelse eller to, som du ikke var opmærksom på inden du gik igang med at læse.

Fødevarer din hund ikke må spise

  • Den første fødevarer på listen er avocado. Her finder vi nemlig en fødevarer der kan være med til, at din hund kommer til at kaste op og få diarré.
  • Alkohol er en anden ting de fleste hundeejere ikke gør sig begreb om, at hunde ikke kan tåle. Men rent faktisk er det sådan, at hvis hunde indtager alkohol så kan de få forgiftning, ende i koma eller dø.
  • Fiskeben eller ben fra fjerkræ er rent faktisk en af dem, som flere og flere bliver opmærksomme på. Hvis hunde indtager dette kan de risikere at få forstoppelse.
  • På listen finder vi også både kaffe og koffein. Hunde der kommer til at indtage enten kaffe eller koffein kan hurtigt komme til at opleve helbredsmæssige problemer. Disse kommer til udtryk enten gennem opkast og diarré, men kan også komme til at påvirke nervesystemet og hjertet.
  • Afskåret fedt fra kød er en af de ting, som mennesker og hundeejere generelt giver til deres hunde. Her er der normalt taler om rester, som man derfor ønsker at dele med sin hund. Dette skal man altså være ekstra opmærksom på, da det rent faktisk kan resultere i, at hunden får bugsputkirtelbetændelse.
  • Sidst men ikke mindst finder vi gærdej på listen over fødevarer din hund ikke må spise. Denne fødevare står på listen fordi indtagelse af dette kan forøge mængden af tarmluft i fordøjelsessystemet på din hund. Det kan alstå med andre ord føre til smerter og skader på maven.