Nettet er en af vores allerbedste underholdningsplatforme. Her kan man bruge timevis af tid på at studere videoer af søde katte, der leger, af børn, der gør skøre ting eller folk, der laver sjove videoer og falder i vandet.

Nettet er simpethen et rent overflødighedshorn af videoer, og vi vil næsten vove at påstå, at ligegyldigt hvilket ord, du søger på, skal der nok dukke en eller anden video op.

Om du er til de mere seriøse og lærerige videoer, eller de mere gakkede af slagsen, afhænger selvfølgelig af smag og behag.

Men i dette bloginslæg vil vi gerne komme med nogle forslag til, hvor du kan kigge hen, hvis du gerne vil have dig et godt grin på Instagram.

Sjove, skøre, fjollede og gakkede videoer er der nemlig også masser af på internettet, og uanset om din humor er sort eller barnlig, skal du nok kunne finde noget, der falder i din smag, hvis bare du søger længe nok.

Den mest oplagte kanal at finde sjove videoer på er naturligvis YouTube. Men selvom Instagram ikke ligefrem er kendt for at være den foretrukne kanal til komik, kan man dog godt falde over en sjov video fra tid til anden. Her giver vi dig tre bud:

3 sjove videoer på Instagram

Ruben Søltoft

En af de personer, vi godt kan lide at følge online, er den danske komiker Ruben Søltoft. Han er ganske aktiv online, blandt andet på online platformen Instagram, hvor han både lægger billeder men i høj grad også videoer op. 

Hvis du går ind på hans profil, kan du finde en masse sjovt lir, men vi vil blandt andet anbefale den video, han sammen med et par komiker-kollegaer lagde op, da hamstringen under coronaepidemien var på sit højeste. Det er en super sjov og gakket sang – Fuld KURV, med en super sjov og gakket video til.

Tag og giv det et kig.

Syngende minions

Me: ok deep breath, time to meditate.
My brain:

Sådan lyder caption på en genial video, hvor fire friske mænd har klædt sig ud som minions og synger en alt andet end meditativ duet.

Du kan finde videoen ved at gå ind på profilen prince-ea , hvor videoen blev lagt op den 18. juli 2019. Vi kender desværre ikke navnet på ophavsfolkene.

Askaboutaaj

Endelig er profilen Askabutaaj altid leveringsdygtig i halvmærkelige, pudsige videoer, typisk hvor han klæder sig ud og klipper rundt mellem samtaler med sig selv klædt ud som forskellige personer.

Vi er især vilde med videoen This been my mood all year hvor Askaboutaaj danser alle problemer væk: Bullshit, Drama, Donald Trump og så videre.