Nyttige ressourcer

Herunder har vi samlet en oversigt over nyttige ressourcer, som du kan benytte dig af, når du skal til at købe nye belægningssten.

Dansk beton

Dansk beton er et branchefællesskab indenfor Dansk Byggeri. Organisationen har blandt til formål at udvide kendskabet til, hvordan man kan bruge beton. Som en del af Dansk Beton er belægningsgruppen, der udgiver publikationer og apps om afledning af regnvand, belægningsoverflader og vedligeholdelse af betonoverflader. Udgivelserne har et teknisk fokus, så det kræver at man tager sig tiden til det, hvis man skal kunne anvende dem som privat. Her kan du eksempelvis se deres guide til, hvordan man kan forebygge ukrudt i fugerne på fliser.

GørDetSelv

Gørdet selv er et magasin udgivet af Bonnier Publications. Der udkommer 18 numre om året med skiftende fokus på alt fra betontrapper til værktøjsanmeldelser. GørDetSelv udgiver omfattende guides, hvor de inkluderer billeder fra arbejdsprocessen, og relativt detaljerede materialelister.

Dansk byggeri

Dansk byggeri er en erhvervsorganisation for 5700 bygge- og anlægsvirksomheder i Danmark. Organisationen er rettet mod virksomheder, og udgiver derfor ikke guides til forbrugere. Du kan med fordel se om din forhandler er en medlem af organisationen. Hvis du er medlem af organisationen kan du få inspiration til, hvordan du kan vise det på din hjemmeside på Dansk Byggeris guide til design.