Få gang i festen

Sjove, sene aftener med vennerne er virkelig noget af det allerbedste i verdenen. Der er rent faktisk nærmest ikke noget der slår dette. Man hygger sig, har det sjovt og kan slå sig fuldkommen løs. Samtidig vil man naturligvis gerne have at der kommer så meget gang i festen som overhovedet muligt. Dette inkluderer ofte brugen af diverse former for  Drikkespil.

Drukspil har rent faktisk været en fast del af de danske fester i mange år og generationer. Der findes et hav af klassiske kort og terninge drukspil derude som de fleste mennesker i hele Danmark kender til. Dette kommer sig naturligvis af, at vi bliver ved med at spille de samme spil konstant og hver gang.

Er du også en af dem der synes det er ved at blive en smule kedeligt og forudsigeligt, at hver gang man er til fest så skal der spilles vandfald, druk pyramide eller et eller andet tilfældigt drukspil fra telefonen? Synes du også at det er tid til en fornyelse? Er du klar til at sørge for at holde gang i festerne sammen med vennerne med nye tiltag? Ja så er du i den grad kommet til det rette sted.

Drukspil 2 i 1

Her får du, som navnet så fint hentyder til, et drikkespil med 2 spil i blot ét enkelt spil.

Det første spil går ud på at man sætter en flaske ned i hullet på rampen. Så gælder det, i alt sin enkelthed, om at kaste de vedlagte reb rundt om flaskehalsen.

Det andet spil gælder om at man skal kaste disse mini sandsække ned i hullet på rampen.

Det er et super enkelt spil der ligeledes er nemt at transportere og der er derfor ingen undskyldning for ikke at anskaffe sig dette spil.

I selve pakken medfølger der;

  • 2 stk. reb
  • 4 mini sandsække
  • Den super smarte rampe der skal benyttes til begge spil.

Roulette drikkespil

Hvis du er mere til de klassiske spil der bliver omdannet til drikkespil, ja så er dette lige noget for dig. Her kan du hive Las Vegas stemningen med til din næste fest og gøre det til en helt igennem unik oplevelse.

Roulette drukspillet består af en roulette skiver med 17 shotglas, der alle har numre. Nu gælder det rent faktisk bare om, at man skal få fordelt alle glas ud bland de deltagende. Så spinner man rouletten og så venter man på at se hvem det er der skal drikke.