Skrab på mobilen

Du kender helt sikkert til skrabelodder og har måske også brugt dem før. Man forbinder det tit med dem som man køber i supermarkeder og på tanken. De har været populære længe i Danmark og det kan også være du før har fået dem fysisk. Men det behøver du ikke længere. Nu er det eneste du skal bruge for at spille skrabespil nemlig din mobil. Og så kan du få rigtig store gevinster. På internettet kan du nemlig finde helt vildt mange skrabespil, og der er bestemt også noget som du vil finde spændende. Det er rigtig nemt at sætte sig ind i, og du kan derfor sagtens gøre det som nybegynder. 

Du kan sidde i din egen stue og begynde at spille. Konceptet med skrabelodder er meget simple. Du har et lod som du skraber, og så dukker der nogle forskellige symboler op. Skrabeloddet fortæller dig hvilke symboler du skal have for at vinde bestemte ting. Og så snart du har skrabet kan du se om du har vundet og hvad du har vundet. Så simpelt er det! Det er helt vildt simpelt og nemt, så du behøver ikke ahve nogen tidligere erfaring. Det er bare med at komme igang. 

Hvorfor vælge skrabespil på mobilen?

Det er den perfekte måde at få lidt afslapning i din hverdag og have muligheden for at vinde store priser. Det er forskelligt om man vinder penge eller om det er produkter fra en bestemt virksomhed. Du kan kigge rundt på Mobilskrab.dk for at få et overblik over nogle af de mange forskellige former for mobilskrab som du kan vælge at spille. Det kan godt være at du ikke fysisk kan skrabe papiret, men du får ellers præcis det samme ud af at gøre det på mobilen. Derudover kan det være rigtig sjovt at gøre på din smartphone fordi der kan komme rigtig flotte designs og sjove animationer når du vinder. Det kan gøre oplevelsen lidt sjovere. Du kan også her få så mange eller så få lodder som du skulle have lyst til uden at skulle gå tilbage til butikken. Det er nemlig lige gyldigt hvor eller hvornår du befinder dig, så kan du skraber løs. 

På nettet finder du også mange forskellige udbydere af skrabespil og derfor et meget større udvalg. Så er du sikker på at finde dem du bedst kan lide og synes er sjovest. De fleste er også gratis.