Hvis du er under jobsøgning, kan det opleves som en frustrerende og endeløs kamp. Du kan til tider have opgivet håbet. Men du skal tro på det, og hvis du har mulighed for det, bør du optimere og forbedre, hvor du kan – fx dit CV og din ansøgning. Det er to ting, der har afgørende betydning for, hvor langt du når i jobrunden, og om du bliver kaldt til samtale, hvor du har mulighed for at sælge dig selv via din personlighed.

På Candeno.com kan du få rådgivning, hjælp og værktøjer til for alvor at optimere din jobsøgningsstrategi. Det kan være med til at få dig til at stå langt stærkere i din jobsøgning og over for potentielt kommende arbejdsgivere. Der er flere hjælpeværktøjer, og opsummeret er de følgende:

  • CV-builder
  • Ansøgningsbuilder
  • Candeno Jobs
  • Liverådgivning
  • Inspirationsunivers
  • Jobdatabase
  • Fordele med tilkøb

Det er altså et udbud af en masse muligheder, der er skabt og er til for at hjælpe dig videre i din jobsøgning, så du forhåbentligt kan lande dit kommende drømmejob.

Builder-værktøj

Med værktøjet til at bygge, kan du bygge dit CV og din ansøgning med layoutskabeloner, så udgangspunktet er visuelt pænt og overskueligt opstillet fra starten. Hvis du ikke selv er teknisk stærk med visuelle elementer, er det en fantastisk måde at få dit CV og din ansøgning op på næste niveau.

Candeno Jobs

Candeno Jobs er en mulighed for dig at holde et samlet overblik over de jobs, du løbende søger. Du får diverse påmindelser, som fx minder dig om, hvornår der er ansøgningsfrist, og på den måde går du aldrig glip af mulighederne.

Liverådgivning

Med liverådgivning alle årets dage, har du altid mulighed for at indhente hjælp, hvis du har brug for det. Hvis værktøjerne driller, og du har brug for hjælp til at komme videre, kan du skrive i livechatten og få direkte hjælp med det samme, så du hurtigt kan komme videre.

Du kan også få rådgivning til din jobsøgning, så hvis frustrationerne sidder uden på tøjet, er rådgivningen ikke længere væk end en besked og et klik.

Inspirationsunivers

I det store inspirationsunivers kan du læse en masse inspirerende artikler skrevet af professionelle fagfolk, der kender til din situation, og som deler ud af deres egne erfaringer. Det kan være med til at give dit et boost til at fortsætte din jobsøgning med fornyet energi.

Jobdatabase

Jobdatabasen giver dig mulighed for at søge efter dit drømmejob i en omfattende database af jobopslag og stillinger.