Har du uudholdelige fitness-absistenser, som blev yderligere forværret, da regeringen – igen, igen, igen (jeg har snart mistet overblikket) – annoncerede, at der er lange udsigter til, at du igen kan svinge vægten og bestige løbebåndet i et fyldt, varmt (og halvklamt, bevares) fitnesscenter? 
Eller er du omvendt typen, der notorisk har fravalgt, og altid vil fravælg, fitnesscentret, fordi du engang, du ikke længere erindrer, besluttede, at det bare ikke er dig at træne i et proppet center?

Om grunden er den ene eller den anden, hvad enten du kan genkende dig selv i fitness-typen eller i anti-fitness-typen, vil de følgende minutters læsning overbevise dig om, at du ikke længere behøver et fitness-medlemskab, eller at du ikke længere behøver at opdigte undskyldninger for dit manglende medlemskab til det lokale fitnesscenter… jeg skulle lige til at skrive til den lokale Fitness World, men selv jeg, som er inkarneret anti-fitness-type, har opdaget, at der snart er lige så mange forskellige fitnesscentre, som der er coronasmittede. Okay, overdrivelse fremmer forståelse, men jeg tror, du ved, hvor jeg vil hen.

Træningsredskabet over dem alle

Hvorom alting er, kan vi hurtigt blive enige om, at det er de færreste af os, der har hverken tid eller plads til at omrokere og indrette huset eller den lille københavnerlejlighed som et hjemmetræningsstudio. Lad os være ærlige – det er både grimt og upraktisk og giver anledning til evig dårlig samvittighed, hvis hjørnet af stuen skal være permanent optaget af fitness-udstyr, der alligevel aldrig bliver (eller overhovedet er) taget i brug.

Det er her, slyngetræneren kommer ind i billedet og kommer dig til undsætning ved at tilbyde en effektiv all-around træning; en pakkeløsning i ét, kan man sige.

Slyngetræneren, som introduceres hos den personlige træner Casper Hessellund på Slyngetræner, kan simpelthen træne hele kroppen særdeles effektivt. Med slyngetræneren handler det om samarbejde med redskabet og med din egen kropsvægt, og det er (heldigvis) muligt selv at justere, hvor meget modstand du har brug for (eller rettere sagt; kan klare).
På den måde slipper du for at skulle holde styr på håndvægte, indviklede (på alle måder) elastikker, slidte yogamåtter, og jeg kunne blive ved. Med slyngetræneren kan du simpelthen træne alle muskelgrupper, fordi dette simple redskab kan bruges på et hav af forskellige måder.

Casper Hessellund står mere end klar til at vejlede dig og guide dig, så du finder præcis den udgave af slyngetræneren, som passer til dit niveau, behov og til dine ambitioner med hjemmetræningen. Tjek det ud og køb slyngetræneren før din (tidligere) fitness-makker!

Læs også Sådan opnår du en effektiv hjemmetræning om slyngetræner hos kongprod.dk.