Der er en klar fordel i kun at have sorte strømper. Ikke hvide, røde, grønne blå, prikket, mønstret, stribet eller hvad du nu kan finde på at købe, når du tuller rundt i Bilka eller Magasin efter strømper. Ja, det er korrekt, man kan nemt blive fristet til at købe strømper med masser af farver og wow-effekt. Men det kan altid bedst betale sige at have sorte strømper.

Sort gør det nemt – der findes kun én rigtig strømpefarve

Sorte strømper gør det nemt. Det er nemt fordi du ikke skal tænke over hvilke strømper der passer sammen, de passer alle sammen til hinanden. Det er nemt fordi du behøver ikke at dele det op i hvid og farvet vask, de skal alle sammen ned i den samme kurv og vaskes på samme måde. Du skal aldrig om morgenen, når du har travlt med at komme ud af døren, gå og lede efter ’den anden strømpe’. Der er nemlig ikke nogen anden strømpe, de er alle sammen identiske. Det er så nemt med sorte strømper. Alt andet er spild af tid og kræfter.

Del med din familie og gør det nemt for alle

Det er også nemt hvis alle i familien har sorte strømper. Så er der ingen ’kamp’ om at børnene har stjålet hinandens strømper eller går i hinandens strømper. De er fælleseje og den eneste forskel er størrelsen. Så nemt er det. Når du kun går i sorte strømper vil de alle sammen blive brugt. Der er nemlig ingen fare for, at du så har nogle strømper, som du har købt i Bilka eller Magasin, som du gemmer til en speciel anledning og vil have på til netop den der specielle fest, som aldrig kommer, eller det specielle sæt tøj, som du aldrig går i. Det er og bliver en ommer og spild af penge. Sorte strømper er vejen til det enkle og hurtige liv.

Der er så mange andre udfordringer, som du står med hver eneste dag, når du skal ud af døren, enten på arbejde eller i skole og du har vitterligt ikke behov for flere ting, der skal bremse dig om morgenen, end du har i forvejen. Det simple liv er det sjoveste liv. Og sorte strømper er med til at give dig et simpelt liv. Et liv med færre garderobe spørgsmål og tvivl om, hvilke strømper der matcher dit tøj bedst. Det er bare sort, det er bare enkelt.